22 juli 2011

Kort till nykomling med Söt slummer


En hälsning till en nyfödd flicka och hennes familj, med papper ur Kaiser Krafts serie Gypsy Sisters. Kanterna på pappren har jag distressat med Aged Mahogany.


Pappersblommor och rosor i vinrött och ljusblått. De embossade bladen är stansade med en bladstans från Xcut.




Text-stämpeln "Grattis till den lilla nykomlingen" kommer från Vilda Stamps.

Vinröda pappersblommor och retro-blommor utstansade ur det ljusblå mönsterpappret.



Motivstämpel "Söt Slummer" från Forma Hantverk, stämplad med Aged Mahogany.

På insidan av kortet har jag använt samma mönsterpapper för att skapa en ruta till den skrivna hälsningen.

18 juli 2011

Vintage-inspirerat kort

En av de ordinarie på lillemans förskola skulle gå i pension inför semestern, så vi skrev en hälsning till henne. Det blev ett litet vintage-inspirerat kort. 


Utstansade retro-blommor med halvpärlor. Blommorna, och kanterna på alla papper, har jag distressat med Vintage Photo och Walnut Stain. 


Spets och en liten nyckel-charm ovanför ängeln.

12 juli 2011

Altrad fotobok


Sonens gammelfarmor och gammelfarfar fick för ett år sedan en altrad fotobok med bilder från hans första levnadsår. Liten har blivit större och nu var det dags för "Liam 2 år". Fotoboken har jag köpt på Åhléns. Kraftig fram- och baksida, klädd i mörklila, och med blad av svart fotopapper. Framsidan har jag klätt med vårens papper och texten är skriven med lite tjockare bokstäver i lekfullt teckensnitt.


9 juli 2011

Kort med presentkortsficka



"Til mor og far" på födelsedagen, från mig och min syster. Ett dubbelvikt kort med en liten ficka på insidan. Papper främst från Graphic 45, även älvan är från deras serie Once upon a springtime.






7 juli 2011

Vårkramar

Så här i juli börjar det bli så dags att lägga upp de kort som kommit till under våren. Här ett kort med texten "Vårkramar". Bakgrundspapper med fjärilar kommer från Magnolia. Övriga papper kommer från Maja Designs Ska vi ta en fika? och Pion Designs Sagan om våren.


Blad-stansen från Xcut stansar och embossar i ett.
Och stansen med Reto-blomman har jag svårt att hålla mig ifrån... Den liksom 3D-kuddarna.